Horoskop kommer..

Krepsen

Varighet fra:

22. juni til 22. juli

Planethersker:

Månen

Kjønn:

Feminin

Element:

Vann

Kvalitet:

Ledende

Kroppsdel:

Bryst, mage og fordøyelseskanal

Positive egenskaper:

Krepsen representerer det 4. tegnet i Zodiaken og er det første vann tegnet. De karakteriseres som svært sensitive og følsomme, og leser personligheter godt. Krepser er kjent for å være gode menneskekjennere og omsorgsfulle, samtidig som de er initiativtagere og igangsettere. 

Intuitive egenskapenen er sterkt fremtrende og på sitt beste har de teft for å gå i gang med vellykkede prosjekter. 

Har behov for økonomisk trygghet og tar godt vare på familien og hjemmet.

Mange krepser liker å lage mat og er gode kokker. Hagearbeide og blomster er også en lidenskapelig hobby. Kreativiteten ligger latent og huslige aktiviteter er de flinke med. Krepsen liker musikk og forholdet til dyr også godt. Krepser kan lett for å sette seg inn i andres emosjonelle tilstand, og er svært omsorgsfulle overfor sine kjære. En slik personlighet har på sitt beste sterk morsinstinkt og omsorg for alle i sin nærhet.

Negative egenskaper:

Sterke følelser blandet med stor fantasi og intuisjon kan til tider bli for mye av det gode. Overfølsomhet kan føre til emosjonelle svingninger utenfor proporsjoner og realisme. 

De kan ofte leve i en  rosa drømme boble om hvordan fremtiden skal bli, uten at det vil bli noen realisme i den.

Føler de seg truet kan de omgi seg med ett ugjennomtrengelig skall som får omgivelsene til å føle seg fullstendig utestengt. Da kan det ta lang tid før man kan nå inn til personligheten igjen. Noen kan være for påvirkelig av månens bevegelser, eller overfor andres innflytelse og kan dermed virke humørsyk og ustabil.