Horoskop kommer..

Løven

Varighet fra:

23. juli til 23. august

Planethersker:

Solen

Kjønn:

Maskulin

Element:

Ild

Kvalitet:

Fast

Kroppsdel:

Hjerte og ryggrad

Positive sider:

Løven er det femte tegnet i Zodiaken og stråler på sitt aller beste når solen er på sitt høyeste i perioden fra juli til august. Dens majestetiske utstråling har behov for bekreftelse ros og anerkjennelse. Når blomsten er på sitt aller beste, i full blomstring, har den behov for å bli sett.

Mange løver er svært kreative og liker å leke og le. De har sterkt konkurranseinstinkt, og liker å være midtpunktet.

Selskapsleker og sosiale sammenkomster kan være en kilde til mye moro, og på sitt beste liker løver å utfolde seg. Mange har stor glede med å entre cenen på en eller annen måte. Kjærlighet og romantikk har stor betydning for løven og blir ikke behovene dekket kan blomsten visne og bli innesluttet. De er svært følsomme personligheter selv om det ikke synes utad, og kan lett bli såret lik barn når de ikke blir hørt. Kreativ utfoldelse betyr mye for egenverdien og selvtilliten.

Negative sider:

Får ikke løven særlig mye oppmerksomhet, kan han brøle høyt for å bli lagt merke til. De kan også virke dominerende og brautende hvis de ikke får anerkjennelse på noen måte.  En utilfreds løve kan bli svært destruktiv. Stoltheten og staheten kan ta overhånd til tider, og litt kjærlighet kan mykgjøre en opprørsk løve. Men en urokkelig løve med lite selvinnsikt kan det være utfordrende å overbevise.